تجاریسازی| لولههای خونگیری خلاء بومیسازی شد
لولههای خونگیری بهعنوان پرمصرفترین وسیله یکبارمصرف در حوزه تشخیص پزشکی است که بر طبق روش استفاده و سطح فناوری به 2 دسته خلاء و غیرخلاء تقسیمبندی میشود.
در خونگیری خلاء، برخلاف روش سنتی خونگیری که با سرنگ انجام میشد، بدون نیاز به سرنگ و با اتصال لوله خونگیری بهصورت مستقیم به رگ با استفاده از هولدر انجام میگیرد.
بومیسازی ادوات خونگیری خلاء
بومیسازی این شیوه که به شکل صفر تا صد در شرکت آرون زیست طب پاژ صورت گرفته است، از آن جهت مهم است که هم تولید قطعه مصرفی، از اهمیت بسزایی برخوردار است و هم مواد حاصل در این فرآیند، از فناوری ساخت بالایی برخوردار هستند.
به گفته محمد ربانی مدیرعامل شرکت آرون زیست طب پاژ، در تولید این محصول از برخی مواد مهم مانند مواد ضدانعقاد خون استفاده میشود که تنها در انحصار چند کشور بزرگ دنیا قرار دارد و جزو مواد باارزش محسوب میشود.
دارای فناوری خاص
فارغ از تولید این مواد باارزش، بدنه محصول و موادی که در ساخت آن به کار میرود، دارای فناوری خاص هستند که اجازه تولید این محصول را به هر کشوری نمیدهد.
کاربرد طرح در خونگیری، در آزمایشگاههای بالینی و نوآوری شاخص طرح، در ژل جداکننده لخته خون و لولههای خونگیری تحت خلاء است.
کاهش 20درصدی واردات
تولید بومی این محصول استراتژیک سبب شده تا حدود 20 درصد در واردات آن صرفهجویی به عمل آید. این اتفاق هم به دلیل پائین بودن حجم تولید و راندمان خطوط تولید در ایران به نسبت رقبای خارجی صورت گرفته است که با افزایش این شاخصها، امکان پاسخگویی به نیاز داخل و حتی صادرات فراهم خواهد شد.
تولید این محصول برای حدود 15 نفر به شکل مستقیم، اشتغالزایی ایجاد کرده است.
طرح تولید لولههای خلاء و غیر خلاء، با حمایتهای معاونت نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، به تولید و توسعه رسیده است.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#17
Send to friends